EP Hoogkerk

EP Hoogkerk

Verslag Crossweekend EP Hoogkerk

Debuut van Hans met zijn Seat. Klaas komt in de Keverklasse uit. Al met al weer een spannend weekend met leuke en minder leuke momenten. Lees hieronder het verslag.

17 mei om 16:19 ·

Weekend EP Hoogkerk zit er op… Finale klasse 3 gereden vanaf rij 4.. Hans reed goed en ging mooi mee.. Maar ieder bericht dit weekend eindigt met iets niet goede..

Hans viel wederom uit.. Een weekend om snel te vergeten. Seat moet goed nagekeken en alle kleine dingetjes moeten opgelost..

Over 2 weken de volgende NK.. Rients zal daar aan de start staan met de sprinter ( equipe Postma / Bruinsma ) Of Klaas gaat rijden is nu nog een groot vraagteken. Hangt af van zijn blessure.. Hij moet fit zijn en ook moet het verantwoord zijn om in de kever, aan de start de verschijnen.

We houden jullie op de hoogte..

Zegt genoeg.. Halve finale klasse 2..

foto van Team Postma Autosport.

Zo aardig… Zoveel die ff langskomen en vragen hoe het met Klaas is.. Veel beterschap wensen via FB enz.. Iedereen bedankt hiervoor!!!

foto van Team Postma Autosport.

Klasse 3: Door de slechte dag van gister weer van de achterste rij.. Een 8ste plek.. Door naar de volgende ronde!

Hans net met de Seat een 9de plek van achter af.. In de eerste bocht stonden twee stil door een touché en die kon hij niet ontwijken. Dus vol er in.. Net door naar de volgende ronde.. Ander bak eronder maar rijden doet ie..!

Vanaf rij 1 een 4de positie voor Hans.. Tot hij stuk ging.. EP Hoogkerk toch echt geen succes voor ons.. Balen!

Wat gaat dit weekend nog brengen??

Hans net met de Seat vanaf rij 2 als 9de de bocht in.. En toen….. Een koprol!!! Hans is oke en schade aan auto valt mee.. Op naar de 3de rit!!

Vanaf rij 3 een 6de plek voor Klaas!

Maaar….. Het EP Hoogkerk eindigt hier voor hem.. Erg balen!! Door de klap van de 1ste manche lijkt z’n oude rug / rib blessure weer op te spelen. Het is niet te doen voor hem en heeft besloten te stoppen..

De Seat z’n debuut met Hans zit er op.. Vanaf de achterste rij als negende de bocht in en daarna naar plek 6 kunnen rijden. Zeer tevreden.

Update kever: Helaas was Klaas er door een forse aanrijding afgereden. Aardig schade.. Druk om alles klaar te maken voor de 2de manche.

Daar gaat ie!

foto van Team Postma Autosport.

De 1ste rit op Hoogkerk helaas geen succes.. Gelukkig hebben we nog het hele weekend!!

foto van Team Postma Autosport.