Verslagen / nieuws

Update oktober 2015

Afgelopen seizoen was voor ons snel over. Na bekend gemaakt te hebben dat wij in 2015 niet meer aan de start zouden verschijnen en de NK er na John Verberk in onze kever aan de start verscheen, gingen alle speculaties snel. Al snel daarna maakten wij bekend dat de kever inderdaad verkocht was. Met een dubbel gevoel hebben we deze verkocht. Van genoten maar niet de gewenste resultaten mee kunnen halen, wat er zeker wel in zat. Natuurlijk volgden daarop van velen de vraag, en wat nu voor 2016?? Dat wij niet uit het beeld van de autocross zouden gaan was voor bijna iedereen dus geen eens een vraag. En natuurlijk is dat ook niet onze bedoeling. Met de NK van Baarle-Nassau ging het nieuws als een lopend vuurtje.

Voor 2016 wordt het een frame uit de stal van Fast&Speed. Wij gaan in 2016 rijden en wel in de superklasse. Alles is al in gang gezet en er wordt hard aan gewerkt. Wij verwachten er binnenkort zelf mee aan de slag te kunnen. De sprinter zal worden voorzien van Reiger schokdempers en een Sadev versnellingsbak. Het ontwerp wordt gedaan door Dsigm. Natuurlijk mag onze eigen Ford Duratec niet ontbreken. Hier zijn wij druk mee in ontwikkeling. Het streven is om onze nieuwe 4X4 sprinter te tonen op de racing expo in Leeuwarden.

Wij houden jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen.

( De foto met kappen is niet onze auto maar om een beeld te kunnen krijgen van hoe dit prachtige frame er uit komt te zien met kappen)