Verslagen / nieuws

Update December 2015

De sprinter voor volgend seizoen begint vorm te krijgen en vordert snel.

Wij zijn er al weken druk mee. Ook voor de kids zijn er nu twee buggy’s om in rond te racen.

Nog even kort over Daan zijn laatste kart wedstrijden. Hij heeft afgelopen seizoen veel ervaring op gedaan. Vooral aan het eind van het seizoen ging hij steeds harder en reed strakkere lijnen. Ook pake en z’n heit leren veel. De afstelling enz is hun pakkie aan.
Er was afgelopen seizoen blijdschap en teleurstelling maar op die manier leer je het beste. Daan heeft een paar weken terug met de 2de wedstrijd van de Winter ZAC competitie in Lelystad
een 2de plaats behaald en daarmee zijn 1ste podium. Volgend jaar gaat hij de NK 2takt wedstrijden rijden. Een mooie uitdaging, vooral als deze weer zo’n groot deelnemersveld heeft als afgelopen seizoen.

Hier nog een aantal foto’s van de sprinter.