Verslagen / nieuws

Update januari 2017

Aller eerst een gelukkig nieuwjaar iedereen!!!!

Terug van weg geweest…! Zoals de meesten van jullie weten verzorg ik ( Marijke Postma) altijd de verslagen op Facebook. Ook houd ik de website van ons team up to date. Door mijn zwangerschap van afgelopen jaar ben ik er een tijdje tussenuit geweest. De Facebook is netjes bij gehouden maar de cross verslagen op de site lukte helaas niet. Nu in 2017 gaan we er weer voor en zal er na iedere cross een verslag met foto’s online komen.

Afgelopen jaar was ons debuut in de superklasse. Wij zagen dit als een test jaar aangezien dit een compleet nieuwe ervaring voor ons was. Wij hebben erg genoten van afgelopen seizoen. De sprinter kan nog veel beter en ook de motor zijn wij alweer druk mee maar wat hebben we een prachtige auto en wat een ervaring. We hebben ons seizoen afgesloten als 11de. Natuurlijk de nodige pech gehad maar dat hoort er soms bij en dat was dit jaar dus het geval. Ook hadden we last van wat kleine kinder ziektes… Aankomend seizoen staan wij weer aan de start bij het NK en weer in de Superklasse. We hopen wederom op een mooi sportief seizoen. De banen die op de kalender staan moeten bijna wel zorgen voor mooie wedstrijden en dus mooie autosport.

Een tijdje geleden maakten wij bekend dat onze samenwerking met Reiger Racing Suspension in 2017 verder zal gaan.  Wij zijn Reiger enorm dankbaar en blij met het vertrouwen dat ze in ons hebben. Wij zijn zeer tevreden over de Reiger schokdempers en ook zeker over de service die zij ons bieden.
reiger_racing_suspension

 

Zeker niet minder belangrijk en onze waardering voor iedere sponsor of samenwerking is groot. Bij deze willen wij iedereen bedanken.

* Waterspoor Jachtbouw
* WF Vastgoed, Koudum
* Kemker Koudum
* Postma Motoren revisie, Balk
* Ribo Metaal techniek
* Nanda Snippe Fotografie
* Dutch Diesel