Verslagen / nieuws

Kerkdriel 6-5-2017

Afgelopen vrijdag zijn wij met een klein groepje richting Kerkdriel gegaan om zaterdags een mooie cross te gaan rijden. Gezellige avond gehad met BBQ natuurlijk. Het weer was ‘s morgens meteen goed met een fijn zonnetje er bij. De baan lag er mooi bij en Klaas had er zin in!

De 1ste manche mocht Klaas beginnen vanaf de 2de rij. Een doorsnee manche met geen spannende dingen voor ons om naar te kijken. De auto leek niet fijn op de baan te liggen en kwam niet fijn door de bochten. Klaas bevestigde dit later ook en was zeker niet tevreden. Na een aantal aanpassingen waren we klaar voor manche twee. Deze was van de voorste startrij. Met de start niet super goed weg maar wel goed de 1ste bocht in. Bij het uitkomen met veel overstuur had Klaas net een touché met een andere coureur op de baan. Het stuur sloeg hem zo uit de handen en hij stond omgekeerd op de baan. Klaas heeft deze manche niet uitgereden. Hij heeft bij dat ongemak zijn pols bezeerd en ook vindt hij de auto niet zoals het moet.

Besloten wel van start te gaan in de 3de manche. Met een zere pols maar toch wou Klaas het graag proberen. Helaas heeft hij na een paar rondes de auto aan de kant gezet want het ging niet. Niet goed met zijn pols maar ook de auto is niet wat het moet zijn.

Wij hebben nog veel werk te doen. De sprinter gaat niet fijn door de bochten en voelt niet goed aan. Ook zijn er nog een paar kleine technische mankementen die absoluut verholpen moeten worden. We gaan proberen voor het NK seizoen begint zeker nog te rijden als ons dit gaat lukken.

Helaas dus een slechte dag voor ons en niet tevreden over onze sprinter. We gaan hard aan het werk en ons best doen toch 100% klaar te zijn voor de eerste NK.

 

foto’s: Emile Moorelisse

Velddriel_2198Velddriel_1510Velddriel_1877