Verslagen / nieuws

Update seizoen 2018

Tijd voor een update met nieuws over onze plannen voor 2018! We mogen vertellen dat wij afgelopen week onze 4X4 sprinter verkocht hebben! De reden van de verkoop hebben we eerder al met jullie gedeeld. Klaas zal aankomend seizoen aan de start staan in de sprint 1600. Deze sprinter hebben wij na het seizoen van 2017 gekocht.

Zoals eerder vermeld is er voor Rients zijn zoon Daan een junior buggy in de maak bij A&P. Daarnaast is er nog een V-buggy aangeschaft. Klaas zijn zoons, Mike en Sven gaan deze besturen. De jeugd is de toekomst en wie weet kunnen deze jongens later ook doorstromen naar een junior klasse.

vbuggy 2

 

 

Onze vrachtwagen zijn we leeg aan het halen. Die gaan we aanpassen zodat er twee sprinters in kunnen. Volop actie hier en we kijken uit naar een nieuw seizoen.

truck 1

 

 

 

De buitenkant van de vrachtwagen wordt ook aangepast. De nieuwe look en die van onze auto’s presenteren wij u op de racing expo van 2018 die plaats vindt op 3/4 maart.

truck 2

 

Later zullen wij nog nieuws met jullie delen over sponsoren voor 2018 en ook natuurlijk de vorderingen van onze auto’s!